- Mobiele Abonnementen

Bent u op zoek naar een nieuw abonnement voor uw mobiele telefoon, dan helpen wij u daar graag bij.

kom gerust eens een kijkje nemen voor een aanbod op maat. 

 

- Vaste Aansluitingen 

Zoekt u een nieuwe provider voor uw vaste aansluiting thuis of wilt u uw huidige abonnement verlengen met de nieuwe acties van het moment, dan bent u hier op het juiste adres, wij bieden alle vaste providers aan. Voor alle huidige aanbiedingen kunt u het beste een kijkje nemen in de winkel.

 

- Verzekeringen

 Wij bieden de beste verzekeringen aan van Nederland in samenwerking met Harmony.

Hierbij gaat het om 2 soorten verzekeringen, het Premiumplan en het Totaalplan, het enige verschil in deze 2 is dat er misbruik van gesprekskosten en diefstal en beroving inzit voor slechts 2 euro verschil.

U kunt ook uw eigen risico afkopen, bij de meeste gevallen betreft de meerprijs 2 euro, bij een telefoon die in de hoogste categorie valt betreft het 3 euro. Dit houdt dus in dat u nooit iets hoeft bij te betalen wanneer uw telefoon kapot gaat, ook al is dit 10 keer! 

 

- Data Overzetten 

Heeft u een nieuwe telefoon maar weet u niet hoe u het beste kan switchen van de oude naar de nieuwe telefoon dan helpen wij u hier graag bij. Koopt u uw telefoon bij Optie 1 dan is dit zelfs helemaal gratis!

 

- Accessoires

Heeft u een nieuw toestel of zoekt u een nieuw hoesje voor uw huidige telefoon bent u  bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende merken aan, van een dun achterkantje tot een heavy duty case van Gear4 die tot wel 6 meter val kan opvangen!

Verder leveren wij een groot assortiment aan schermprotectie, van de gewone screenprotector tot tempered glass, en tegenwoordig hebben zelfs ook Clearplex, deze folie buigt ook mee voor de nieuwe samsungs met gebogen scherm.